خبرگزاری مهر، گروه استان ها-سید محمدحسن محمودی: شهرستان پیشوا یکی از قطبهای مهم و تعیینکننده کشاورزی در استان تهران است که توانسته در این عرصه به موفقیت برسد.
بدون تردید شهرستان پیشوا از ظرفیتهای بسیار بالایی در حوزه کشاورزی برخوردار است و در صورت فراهم شدن زیرساختهای لازم و افزایش تجهیزات، میتوان شاهد رونق هر چه بیشتر این حوزه بود.
استفاده از روشهای نوین آبیاری و تغییر الگوی کشت در کنار آموزش کشاورزان و فعالان حوزه کشاورزی، میتواند گامهای مؤثری را در بهبود وضعیت کشاورزی شهرستان پیشوا ایفا کند.
رتبه اول شهرستان پیشوا در گسترش کشت گلخانهای
یکی از برنامههایی که طی سالهای اخیر موردتوجه مسئولان دولت و وزارت جهاد کشاورزی قرارگرفته، گسترش کشت گلخانهای در مناطق مستعد کشاورزی است و در این راستا، شهرستان پیشوا توانسته به موفقیتهای خوبی برسد.
بدون تردید شهرستان پیشوا یکی از مناطقی است که با کمبود منابع آبی در عرصه کشاورزی روبرو بوده و همین امر سبب میشود که نتوان از همه ظرفیتهای ممکن در بخش کشاورزی منطقه استفاده کرد.
پیشوا قطب کشت گلخانهای در استان تهران
مسئولان شهرستان پیشوا با حمایت دولت تلاش دارند تا کشت گلخانهای و استفاده از شیوههای نوین آبیاری را گسترش داده تا کمبودهای موجود را جبران کنند.
تلاشهای صورت گرفته در زمینه گسترش کشت گلخانهای در شهرستان پیشوا سبب شده تا این منطقه به رتبه اول کشت گلخانهای در کشور و استان تهران برسد که بسیار مهم و قابل توجه است.
برنامه دولت برای افزایش ۵۴۰ هکتاری کشت گلخانهای در پیشوا
به گفته مسئولان، هماکنون شهرستان پیشوا بهعنوان قطب کشت گلخانهای در استان تهران معرفیشده و بهعنوان الگویی برای گسترش این کشت در کشور بهحساب میآید.
اسحاق جهانگیری معاون اول رییسجمهور به همراه وزیر جهاد کشاورزی در روزهای ابتدایی سال ۹۵ در شهرستان پیشوا حاضرشده و از بخشهای مختلف کشاورزی این شهرستان بازدید کردند.
گسترش ۵۴۰ هکتاری کشت گلخانهای در شهرستان پیشوا ازجمله تصمیماتی است که مسئولان دولت یازدهم برای قطب کشت گلخانهای کشور و استان تهران گرفتهاند و این امر میتواند گام مؤثری برای استفاده هر چه بیشتر از ظرفیتهای شهرستان باشد.
کشت گلخانهای میتواند سودآوری بیشتری را برای کشاورزان به همراه داشته باشد
حسن احمدی کارشناس و فعال بخش کشاورزی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به ضرورت گسترش کشت گلخانه ای اظهار داشت: کشت گلخانهای ازجمله راهکارهایی است که میتواند در کاهش هزینههای کشاورزی و مقابله با محدودیتهای موجود در این عرصه موردتوجه قرار بگیرد.
وی با اشاره به موفقیت های شهرستان پیشوا در بخش کشت گلخانه ای افزود:هماکنون شهرستان پیشوا در حوزه کشت گلخانهای به موفقیتهای چشمگیری دست پیداکرده است و سرمایهگذاری هر چه بیشتر در این عرصه میتواند ظرفیتهای موجود در این منطقه را شکوفاتر از گذشته کند.
احمدی آموزش و ارائه مشوق های لازم در این بخش را مهم عنوان کرد و ادامه داد: اگر آموزشها و مشوقهای لازم برای ترغیب کشاورزان به کشت گلخانهای موردتوجه قرار بگیرد، میتوان به موفقیتهای بیشتری در حوزه کشاورزی شهرستان پیشوا رسید.
وی بیان داشت: هماکنون شهرستان پیشوا بهعنوان قطب کشت گلخانهای شناخته میشود و میتوان از این ظرفیت برای گسترش تولید محصولات کشاورزی بهره گرفت.
توسعه کشت گلخانهای در پیشوا دنبال میشود
عباس ملکوتی خواه فرماندار شهرستان پیشوا نیز با اشاره به ظرفیتهای موجود در بخش گلخانهای این شهرستان اظهار داشت: توسعه کشت گلخانهای ازجمله برنامههایی است که در بخش کشاورزی با جدیت دنبال می شود.
وی افزود: تلاش مسئولان، بررسی موانع و مشکلات پیش روی توسعه کشت گلخانه ای است و پس از آن راهکارهای لازم برای رسیدن به اهداف مورد نظر دولت در این بخش ارائه می شود.
کارگروه توسعه کشت گلخانه ای در شهرستان پیشوا تشکیل شده است
ملکوتی خواه با اشاره به سفر معاون اول رییس جمهور و جمعی از مسئولان دولت یازدهم به شهرستان پیشوا و تأکید بر گسترش کشت گلخانه ای ادامه داد: معاون اول رییس جمهور در سفر به شهرستان پیشوا، توسعه کشت گلخانه ای در این شهرستان را مورد تأکید قرار داد و به همین خاطر در سال جاری نیز برنامه های ویژه ای برای گسترش این کشت در شهرستان دنبال می شود.
فرماندار شهرستان پیشوا با اشاره به تشکیل کارگروه توسعه کشت گلخانه ای در شهرستان پیشوا بیان داشت: کارگروه توسعه کشت گلخانه ای در شهرستان پیشوا تشکیل شده تا موانع پیش روی رسیدن به این هدف با جدیت دنبال شود.
فرماندار پیشوا توسعه کشت گلخانه ای را موجب رونق هر چه بیشتر بخش کشاورزی این شهرستان دانست و یادآور شد: توسعه کشت گلخانه ای در پیشوا موجب استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت های کشاورزی منطقه و رسیدن به اقتصاد مقاومتی خواهد شد.
به هر ترتیب گسترش کشت گلخانه ای یکی از نیازهای مهم در بخش کشاورزی شهرستان پیشوا است که می تواند ظرفیت های بالقوه این شهرستان را به حالت بالفعل تبدیل کند.
بدون تردید بخش کشاورزی یکی از بخش هایی است که می تواند نقش محوری را در تحقق اقتصاد مقاومتی ایفا کند و در این میان باید از همه ظرفیت های ممکن برای رونق بخش کشاورزی استفاده کرد.
نظر شما